Forløb ved diætist

Et forløb hos diætist tager udgangspunkt i dine nuværende madvaner og livsstil, herunder også motionsvaner og arbejdsliv.

Den indledende samtale hos diætisten tager ca. en time, hvor dine nuværende kostvaner, dine behov og dine præferencer analyseres og du får gode råd til nye vaner og livsstil.

På baggrund af samtalen kan der udarbejdes en individuel kostplan, som er tilpasset dine energi-og næringsbehov. 

Der er ingen forbudte madvarer, men realistiske mængder, hvis du f.eks. gerne vil nyde et glas rødvin eller et stykke chokolade.

 

 

 

 

Har du fået diagnosticeret en sygdom som for eksempel type 2-diabetes eller forhøjet kolesteroltal eller har du irritabel tarm, målrettes din personlige kostplan dette. Sammenhængen mellem din kost og sygdom forklares i samtalen, og du får viden om kostprincipperne. Med dine nye kostvaner har du mulighed for at forebygge sygdommens symptomer.

Jeg anbefaler, at vi mødes cirka 3-4 uger efter den indledende samtale for at justere eventuelle ændringer i din kostplan. Samtidig kan vi afklare de spørgsmål, der måtte opstå i den indledende fase af din nye livsstil.

Kort sagt: Jeg følger dig til du når dit mål. 

 

 

Har du en sundhedsforsikring?

Flere sundhedsforsikringer; f.eks. PFA og Tryg dækker et behandlingsforløb hos diætist. Ring til dit forsikringsselskab og hør nærmere.

Kontakt mig

Low FODMAP-diæt

Irritabel tarm? Mavesmerter? 

Low FODMAP diæten skaber ro i maven, færre smerter og øget velvære.

Kontakt mig for professionel vejledning, og kom godt igang med diæten.