Kundeudtalelser

  • Udskriv

Kundeudtalelse: 

"Vi har haft fornøjelsen af Cathrine Ilsøes ekspertise ad flere omgange hos os. Særligt i forbindelse med kost og diabetes, men også i forhold til glutenallergi.

Cathrine har en bred viden og er altid velforberedt - Hendes formidling er seriøs og ikke uden humor og er altid praktisk anvendeligt efterfølgende og til stor gavn for beboere og medarbejdere. Cathrine er blevet en fast bestanddel af eksterne samarbejdspartnere som vi sætter stor pris på."

Rikke Christensen, Forstander. Bofællesskaberne Inge og Sofie Marie"

 

Kundeudtalelse:

"Vi har haft et super forløb, hvor Cathrine på fornemmeste vis har hjulpet Mie med både at tage på og genoptræne sin krop efter en madforgiftning og et kraftigt vægttab.

Cathrine har formået at motivere og videregive en masse brugbar viden til gavn for en hårdt arbejdende teenager, der har haft brug for energi til skole, lektier, veninder og ridning seks gange om ugen.
Cathrines engagement, kreativitet og positive sind har uden tvivl været med til at gøre forløbet lettere."

De kærligste hilsener fra Mie og hendes forældre 

 

Kundeudtalelse:

Jeg har fået en meget pænere hud, jeg har fået mere energi, jeg sover bedre, jeg har kun haft 2 migræne-anfald på 5 måneder og så er der røget 6 kilo... Takket være en kostomlægning, som på ingen måde har været svær at følge. 

Jeg ønskede at få styr på min sukkertrang, jeg ønskede at leve sundere og jeg ønskede at få hjælp til, at vægten ikke skulle stige mere. Efter utallige forsøg på at starte mandag morgen, med at leve sundere for at ryge i slikskålen allerede om aftenen, opsøgte jeg Cathrine for at få et par råd til en sundere levestil.

 Jeg havde nedskrevet, hvad jeg spiste over nogle dage, og ud fra det udarbejdede Cathrine en vejledende kostplan, som tog udgangspunkt i det sunde, jeg trods alt spiste. Jeg skulle spise protein til hvert måltid, altid huske mellemmåltiderne, spise mere groft og så få flere grønsager til frokost og aftensmad. Jeg fik gode råd til morgenmad, frokost og middagsretter, tips til dressinger og sunde mellemmåltider og vejledning i at gå efter nøglehuls mærkede fødevare.

Det gik forholdsvis hurtigt med at implementere den nye kostplan i min dagligdag, og den er forbavsende nem at overholde, for jeg er aldrig sulten. Jeg spiser 3 hoved måltider og 3 små mellemmåltider, og er ret striks med at overholde det. Min trang til sødt er formindsket, jeg spiser sjældent hvidt brød og jeg har lagt nemmere ved at sige nej tak til kage, slik, chips, rødvin mm., fordi jeg er forholdsvis mæt hele tiden. Og hvis jeg vil synde, så har jeg den filosofi; at jeg skal dyrke motion mod at nyde et enkelt glas vin, spise et rundstykke søndag morgen el. lign.  

Med venlig hilsen Anne Bjørndal Pedersen, 44 år - og en meget tilfreds kunde.

 

Kundeudtalelse

Efter to graviditeter, var tiden kommet til at gøre en forandring. 

Jeg spiste som regel rimeligt sundt, men der skete desværre ikke alverden med vægten.

Jeg besluttede at kontakte Cathrine Ilsøe for at hjælpe mig. Efter første møde følte jeg mig velkommen, taget alvorligt og hørt. Ingen løftet pegefinger. Men en god konsultation hvor vi sammen lavede min kostplan ud fra de ting jeg ønskede, bare i lettere udgaver samt nogle alternativer til de "forbudte ting". 

Mængden af mad blev reduceret og jeg fik gode forslag på mellemmåltider i løbet af dagen, hvilket gjorde jeg ikke følte mig snydt i løbet af dagen.

Fremadrettet havde jeg konsultationer og vejninger hos Cathrine, hvor jeg fik ros og begejstring hver gang, ikke kun ved vægttab men også fedtreducering samt et klap på skulderen på at arbejde videre.

Jeg har ca. tabt 10 kg på 4 måneder hos Cathrine og har stadig kontakt med Cathrine, selv om det var sidste år jeg henvendte mig første gang, for at få råd og vejledning.

Kan kun anbefale Cathrine.:-) 

Christa, 33 år